Draagbare trillingsmeter (handheld) van Wilcoxon (MAC810)

Draagbare Trillingsmeter – MachineryMate (MAC200, MAC800, MAC810, MAC820)

De Wilcoxon MachineryMate productlijn (MAC200, MAC800, MAC810, MAC820) is een serie simpele, easy-to-use trillingsmeters die de gebruiker in staat stelt om snel en eenvoudig de conditie van een machine vast te stellen. De producten worden onder meer toegepast in de chemie, petrochemie, energie centrales, papierindustrie en in de voedselindustrie.

De MachineryMate trillingsmeters helpen bij het vinden van problemen in rotating equipment voordat deze impact hebben op de productie of grote schades veroorzaken. Hierdoor wordt de productiviteit verhoogd en kunnen onderhoudskosten worden verlaagd. De trillingsmeters zijn ontwikkeld om op een simpele manier trillingssignalen op te nemen, te analyseren en weer te geven en zijn uitgerust met speciale filters voor het detecteren van onbalans, uitlijningsproblemen en speling.

DataMate Software

In combinatie met de DataMate software kunnen de MachineryMate trillingsmeters de basis vormen voor een fabrieksbreed condition monitoring programma. De software kan geïnstalleerd worden op iedere Windows computer en biedt uitgebreide rapporteringsmogelijkheden, inclusief email alerts wanneer kritische waarden overschreden worden.

Voordelen en mogelijkheden

  • Easy-to-use
  • Snel en betrouwbaar inzicht in de staat van een machine
  • Speciale filters voor onbalans, uitlijning en speling
  • Industriële behuizing (IP67)
  • Diverse accesoires beschikbaar, waaronder een stroboscoop en hoofdtelefoon.

Bekijk de MachineryMate Selection Guide voor meer informatie over de verschillende producten en uitvoeringen of neem contact op met een van onze specialisten.

Heeft u een vraag over dit product? Vraag het onze specialist en krijg een passend advies voor uw situatie.


Koos Hemmes
  • Consultancy Rotating Equipment, SIL, ATEX

In het kort:

Externe link(s):

Downloads

Automatisch de door jou gekozen bestanden naar je e-mail laten verzenden? Klik op het map-icoon om de download toe te voegen aan jouw map, en verstuur ze door rechtsonder te klikken.

brochure Wilcoxon – MachineryMate Selection Guide
manual Wilcoxon MachineryMate MAC200 – Manual
datasheet Wilcoxon MachineryMate MAC200 – Product Sheet
manual Wilcoxon MachineryMate MAC800 – Manual
datasheet Wilcoxon MachineryMate MAC800 – Product Sheet
software Wilcoxon DataMate Software – Version 1.01 (Build022)
brochure Wilcoxon – Product catalog 2018 – Vibration Monitoring Solutions

Ook interessant:

Het belang van machinebewaking

Het is erg belangrijk dat machines/installaties in een fabriek operationeel zijn. Zeker in het geval dat een fabriek dag en nacht in bedrijf dient te zijn. Een ongeplande stilstand is…