Afdelingen

Istec Process

De Process-afdeling houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop, advisering en ondersteuning op het gebied van meetinstrumenten voor de energie-, olie-, gas- en bulkindustrie. Deze afdeling richt zich hierbij onder meer op druk-, flow-, temperatuur-, vocht- en volumemetingen.

Istec Rotating

Istec Rotating is een zelfstandige afdeling binnen Istec die is gespecialiseerd in services voor machine bewakingssystemen, inbedrijfnames, periodieke service aan bewakingssystemen, kalibraties en trillingsmetingen. Daarnaast houdt de afdeling zich bezig met gespecialiseerde field service tijdens bedrijf of bij stops.

Voor verdere scholing van medewerkers doet Istec International aan product- of applicatie gerichte trainingen. Tevens houdt het zich bezig met product ontwikkelingen met betrekking tot de industriële automatisering. De high tech-werkplaats beschikt over up-to-date meet-, test- en kalibratie-apparatuur.


Kennis en cases

Op ons kennisblog plaatsen we informatieve artikelen en leerzame case-studies met betrekking tot procesinstrumentatie, condition monitoring, trillingsmetingen en machinebewaking.