Gasturbine (land-based)

Klik op het onderdeel van de fabriek om te zien wat wij kunnen betekenen.

De specialisten van Istec hebben veel ervaring met een breede scala van industriële applicaties in sectoren als chemie, petro-chemie, (afval)energie en bulkverwerkers. Om een overzichtelijk beeld te geven waar Istec u kunt ondersteunen hebben wij in schematische tekeningen onze producten en diensten toegelicht. Enerzijds gaat dit om een breed product aanbod en anderzijds om onze specialistische services zoals trillingsmetingen (condition-monitoring), turn-around-services en SIL/ATEX consultancy.

Rookgas-monitoring

Monitoring

Voor het monitoren van de uitstoot kan er gebruik worden gemaakt van de ProSens van Envea (voorheen SWR). Oorspronkelijk is dit instrument ontwikkeld voor stofconcentratie-metingen, maar door middel van de juiste calibratie kan deze ook worden ingezet voor rookgas-monitoring.

ZKJ Gas analyzer van Fuji Electric

Voor een nauwkeuriger beeld van de uitstoot bij een rookgaskanaal adviseren wij de ZKJ Gas Analyzer van Fuji Electric. De ZKJ is in staat om de concentraties van NO, SO2, CO2, CO, CH4 en O2 componenten te meten in een gasmonster. Deze analyzer is zeer geschikt voor het meten van gassen bij verbrandingsuitlaatgassen (emissiemeting in rookgaskanalen) en industriële verbrandingsovens.

Vlamdetectie

Om grote schade bij brand te voorkomen is het belangrijk om snel in te grijpen. Voor het bestrijden van brand zijn vele oplossingen, maar is belangrijk dat deze snel worden geactiveerd en dat operators worden gealarmeerd. Voor snelle detectie van brand worden vlamdetectoren van Omniguard (FireFly) ingezet.


Applicatie: koeltoren

Istec biedt een breed aantal diensten en instrumenten voor het bewaken en monitoren van koeltorens. Om dit overzichtelijk toe te lichten hebben we dit verwerkt in een eigen applicatie.

Bekijk de applicatie van de koeltoren »

Heeft u een vraag over onze producten en services bij een gasturbine? Vraag het onze specialist!


Kok van Luik
  • Manager customer support