Cursussen & trainingen

Istec Rotating biedt training- en cursusmogelijkheden op het gebied van trillingsmetingen, condition monitoring en machinebewakingssystemen. De algemene cursussen zijn product onafhankelijk opgebouwd, maar kunnen toegespitst worden op de merken en systemen die bij het betreffende bedrijf in gebruik zijn.

 

“Wij zijn zeer tevreden over de training ‘Vibratie Engineer Machine Conditie Bewaking’ die Istec voor ons bedrijf heeft georganiseerd. Zowel de inhoud als de presentatie sloten perfect aan bij de praktijk.”

Aanbod

Flexibel

De invulling van een cursus of training kan worden aangepast aan de specifieke situatie binnen uw organisatie, zodat deze perfect aansluit bij de praktijk.

Wilt u weten wat Istec op het gebied van cursussen en trainingen voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag om de beste trainingsoplossingen voor uw bedrijf te verzorgen.


Ook interessant:

Vibratiemonitoring op papiermachines

De productielijnen in de pulp- en papierindustrie bestaan uit diverse secties met vele roterende machines en rollende elementen. Iedere sectie is essentieel voor het proces, voor een maximale productiviteit is…