Cursussen & trainingen

Istec Rotating biedt training- en cursusmogelijkheden op het gebied van trillingsmetingen, condition monitoring en machinebewakingssystemen. De algemene cursussen zijn product onafhankelijk opgebouwd, maar kunnen toegespitst worden op de merken en systemen die bij het betreffende bedrijf in gebruik zijn.

 

“Wij zijn zeer tevreden over de training ‘Vibratie Engineer Machine Conditie Bewaking’ die Istec voor ons bedrijf heeft georganiseerd. Zowel de inhoud als de presentatie sloten perfect aan bij de praktijk.”

Aanbod

Flexibel

De invulling van een cursus of training kan worden aangepast aan de specifieke situatie binnen uw organisatie, zodat deze perfect aansluit bij de praktijk.

Wilt u weten wat Istec op het gebied van cursussen en trainingen voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag om de beste trainingsoplossingen voor uw bedrijf te verzorgen.


Kennis en cases

Op ons kennisblog plaatsen we informatieve artikelen en leerzame case-studies met betrekking tot procesinstrumentatie, condition monitoring, trillingsmetingen en machinebewaking.

Vibratiemetingen met IEPE accelerometers (vibratiesensoren)

Vibratiemetingen met accelerometers

In dit artikel vertellen we u meer over IEPE en charge accelerometers (ook wel acceleratiemeter, versnellingsmeter of versnellingsopnemer genoemd) en hoe deze, in dit geval, worden ingezet voor vibratiemetingen op…