Vibro-Meter (Meggitt)

Het in 1952 in Zwitserland gestarte Vibro-Meter is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd vertakt bedrijf met vestigingen in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Noorwegen, Canada en Amerika. Het bedrijf bestaat uit zo’n 500 werknemers. Vibro-Meter is onderdeel van Meggitt.

 

Klik hier om de Vibro-Meter (Meggitt) productpagina te bezoeken »

Zoekt u een specifiek product of typenummer die niet op onze website staat? Neem dan contact op »

 

Al meer dan 50 jaar levert Vibro-Meter kwalitatief hoogstaande en betrouwbare instrumentatie. Dat de luchtvaartdivisie van Vibro-Meter de grootste leverancier van systemen voor vibratie, snelheid, druk en ijsdetectie is onderstreept dit gegeven.

De energy afdeling van Vibro-Meter is gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve meet- en processystemen voor de energie-opwekking, petrochemie, gas- en stoomturbines en de luchtvaart.

Vibro-Meter biedt complete condition- en performance monitoring en geavanceerde protectiesystemen voor alle roterende machines. De productlijn omvat ook kwaliteitssensoren en transmitters.

De intensieve samenwerking met leden van de internationale nucleaire industrie, zoals Babcock & Wilcox, Babcock Power, CEA en EDF, Interatom, Siemens-KWU, Westinghouse, heeft geresulteerd in de succesvolle ontwikkeling van hoogstaande technologie ten aanzien van op veiligheid gebaseerde controlesystemen voor nucleaire toepassingen.


Kennis en cases

Op ons kennisblog plaatsen we informatieve artikelen en leerzame case-studies met betrekking tot procesinstrumentatie, condition monitoring, trillingsmetingen en machinebewaking.