Istec International breidt uit naar Geleen (Chemelot)

Log Istec International

In februari opent Istec International een nieuwe vestiging op het industrieterrein Chemelot in Geleen. Met deze uitbreiding versterken wij onze dienstverlening voor klanten in Zuid-Nederland en België met betrekking tot trillingsmetingen, engineering, service-werkzaamheden en procesinstrumentatie. Tevens vormt de locatie een toegankelijk lokaal aanspreekpunt en zal het worden ingezet voor trainingen op het gebied van trillingsmetingen, condition monitoring, procesinstrumentatie, ATEX en Functional Safety (SIL).

On-site specialisten

Dé Verschuren (General Manager), al vele jaren een vertrouwd gezicht op het terrein, en twee specialisten die recent zijn gestart bij Istec maken deel uit van de vaste bezetting; Peter Bisschop (Application Consultant) en Glenn Ackermans (Rotating Engineer). Ook voor hen is Chemelot al jaren een bekend terrein en hebben ieder veel kennis en ervaring binnen hun vakgebied.

Peter is specialist in condition monitoring, systemen voor machinebewaking en procesinstrumentatie voor een breed scala industriële applicaties. Glenn heeft als instrumentation en rotating engineer veel ervaring in rotating equipment en heeft diepgaande kennis van de analyse van roterende machines.

Snelle service

Doordat onze specialisten on-site aanwezig zijn kunnen wij klanten op en rond Chemelot snel ondersteuning bieden. Daarnaast zorgt onze aanwezigheid in Zuid-Nederland ervoor dat wij onze metingen en service-werkzaamheden efficiënter kunnen inplannen. Hierdoor profiteren al onze klanten door het hele land van nog snellere service.

Toegankelijk aanspreekpunt

Onze specialisten op Chemelot geven graag advies en uitleg op het gebied van trillingsmetingen, condition monitoring, machine-bewaking, procesinstrumentatie, predictief onderhoud en Functional Safety (SIL). Door on-site aanwezig te zijn vormen wij een toegankelijk aanspreekpunt en men is dan ook altijd welkom om met één van onze specialisten te spreken.

Trainingen

In de toekomst zal de vestiging in Limburg ook worden ingezet voor trainingen / cursussen op het gebied van trillingsmetingen, condition monitoring, machine-bewaking, predictief onderhoud, ATEX en Functional Safety (SIL).