Istec sluit zich aan bij Dutch Gas Turbine Association

Istec is onlangs lid geworden van de Dutch Gas Turbine Association (DGTA). De DGTA vertegenwoordigt de belangen van de gas turbine industrie in Nederland en streeft naar het versterken van de positie op het gebied van technologie, handel en de arbeidsmarkt.

Het recente lidmaatschap bij DGTA stelt Istec in staat om nauwere relaties aan te gaan met gas turbine gebruikers in Nederland en toegang te krijgen tot een netwerk van experts uit de industrie. Dit biedt mogelijkheden voor nieuwe relaties en versterkt onze positie als thought leader op het gebied van trillings- en snelheidsmetingen. Als onderdeel van onze toewijding om de industrie te ondersteunen, heeft Istec ook een gratis licentie per lid verstrekt voor de Vibration Training Category 1+ op de Istec Academy. Bovendien hebben we onlangs een succesvol webinar georganiseerd over verbeterde veiligheid en diagnose met trillingsmetingen op gas turbines, waarvan de opname beschikbaar is op de Istec Academy.

Binnenkort zijn we ook aanwezig op de NL Gas Turbine User Day op 13 april als sponsor waar we onze hardware en diensten zullen presenteren op de vendor fair.