Istec start samenwerking met Trisystems; distributie van geavanceerde bewakingssystemen in Maleisië

Istec is een samenwerking gestart met Trisystems voor de distributie van de Istec productlijn in Maleisië. Hiermee bereidt Istec het partnernetwerk uit, en gaat Trisystems zorgen voor de levering en support van de meest geavanceerde bewakings- en monitoringssystemen voor roterende machines op de Maleisische markt. 

Trisystems

Trisystems, gevestigd in Maleisië, is een gerenommeerd technisch servicebedrijf en is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot een leider in de olie- en gasindustrie. Trisystems biedt engineering oplossingen voor roterende machines, waaronder: besturingssystemen voor turbomachines, bewakingssystemen en condition monitoring systemen. De uitgebreide praktische ervaring in combinatie met een volledig productassortiment, stelt Trisystems in staat om klanten te voorzien en ondersteunen van de Istec productlijn, inclusief engineering (retrofits), systeemintegratie en tests, installatie op locatie en inbedrijfstelling van systemen.

Speed and rod displacement

De samenwerking omvat de distributie en support van de Istec productlijn, met speciale aandacht voor de nieuwe bewakingssystemen voor twee kritische parameters: speed en rod drop

De SpeedSys 200 is een SIL-gecertificeerd overspeed-bewakingssysteem voor roterende machines dat de kern van bewaking biedt in een compacte architectuur. Lees meer »


 

De RecipSys 200 is een compact rod drop monitoringssysteem voor zuigercompressoren dat real-time gegevens levert van de slijtage van rider bands. Lees meer »