Meggitt bevestigt doorontwikkeling VM600 tot minstens 2030

Meggitt heeft in augustus 2019 haar toewijding voor de Vibro-Meter VM600 benadrukt door te bevestigen dat zij nog ten minste de komende 10 jaar (tot 2030) het systeem ondersteunt in de vorm van doorontwikkeling, klantenondersteuning, reparaties en het ontwikkelen van reserveonderdelen.

 

Continue doorontwikkeling

Centralized machine protection system - VM600Sinds de eerste installatie in 2001 zijn er wereldwijd tienduizenden VM600 systemen van Meggitt (Vibro-Meter) geïnstalleerd voor machinebewaking en conditiebewaking toepassingen. De hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties van de VM600-oplossingen worden dan ook wereldwijd erkend. Hoewel het systeem zich in de volwassen-fase van de productlevenscyclus bevindt, is het systeem ontworpen om flexibel en modulair te zijn zodat er continu verder kan worden gebouwd op de technische ontwikkelingen. Dit stelt Meggitt in staat om ondersteuning te garanderen en de levensduur van de VM600 te maximaliseren.

Bekijk officiële publicatie (PDF) »

 

Istec Response™ voor VM600

Istec Response™ is een uniek, merkonafhankelijk service concept voor bewakings- en monitoringssystemen van roterende machines. Met Istec Response kunnen maintenance teams de beheersing van complexe systemen, zoals de VM600, overdragen aan een team van specialisten. Toegankelijkheid en flexibiliteit staan hierbij centraal en dit uit zich in alle kritische aspecten; van de selectie en implementatie van geschikte (SIL) hardware tot onderhoud, validatie en troubleshooting van deze systemen tijdens turnarounds.

Lees meer over Istec Response™ »