Ontmoet Istec bij Turbomachinery & Pump Symposium in Houston, TX – booth 1140

Van 20 tot 22 augustus zal Istec aanwezig zijn op het Turbomachinery & Pump Symposium in Houston, Texas. We zullen de nieuwe generatie SIL2- en SIL3-gecertificeerde overspeed-bewakingssystemen (SpeedSys 200 / SpeedSys 300), tachometers (SpeedSys T10/T20/T30) en onze nieuwste innovatie voor demonstreren: Istec VibSys.

Bezoek ons op TPS2024

Datum: 20 – 22 augustus
Locatie: Houston, TX, VS
Standnummer: 1140


Bekijk de live demo’s (SpeedSys)

Met onze rotorkit tonen we een live demo SpeedSys ODS-serie, en de SpeedSys-tachometer serie, en tonen we de compatibiliteit van SpeedSys met alle drie de snelheidsensortypes , de veelzijdigheid van votingsstructuren, de gebruiksvriendelijke software en meer.

SpeedSys ODS overspeed-bewakingssysteem (SIL2 / SIL3)

SpeedSys ODS komt in twee types: SpeedSys  200 en SpeedSys 300. SpeedSys ODS is een SIL-gecertificeerd overspeed-bewakingssysteem voor roterende machines en biedt de kernlaag van bescherming met een compacte architectuur. De kleine technische footprint en de eenvoudige installatie maken geavanceerde machinebewaking mogelijk voor een breed scala aan toepassingen.

 

 

 

SpeedSys-tachometerserie – Speedmonitoring en speedbewaking 

De Istec-tachometerserie biedt speed-bewaking en schakelen op roterende apparatuur. De systemen hebben een kleine technische footprint en maken installaties met lage impact mogelijk.


Istec VibSys – Vibratiemonitoring en cloudgateway

Op TPS 2024 in Houston zullen we onze nieuwste innovatie aan de markt introduceren: Istec VibSys – een geavanceerd trillingsbewakingssysteem en cloudgateway ontworpen om nauwkeurige trillingsbewaking te leveren aan elke roterende machine, waardoor handmatige metingen overbodig worden. Door traditionele gegevensverzameling naadloos te integreren met elk data-analyseplatform, biedt VibSys een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing, terwijl het machine-inzichten en onderhoudsefficiëntie verbetert.

Istec VibSys »


Ontvang een gratis exemplaar van het boekazine Speed of Vibration bij onze stand

 

Bezoekers van onze stand kunnen een gratis exemplaar van het boekazine Speed en/of Vibration krijgen. Beide boeken bevatten ongeveer 88 pagina’s met informatieve kennisartikelen, casestudy’s en een uitgebreide best practice-gids.

  • Bookazine Speed behandelt onderwerpen zoals snelheidsmetingen, overspeedbewaking, speed monitoring, sensortypes, functionele veiligheid & SIL, de API 670 en meer.
  • Bookazine Vibration behandelt onderwerpen zoals trillingsmetingen, vibratiebewaking, vibratiemonitoring, sensortypes, functionele veiligheid & SIL, de API 670 en meer.

Q&A met experts

Kom langs en krijg directe antwoorden op al je vragen met betrekking tot speedmetingen. Je kunt onze experts vragen over systemen, functional safety, SIL, SpeedSys 200 en 300, vervangingsoplossingen, et cetera.

Wouter Verschuren

Wouter Verschuren

CEO

Merien Uitterhoeve

Productmanager SpeedSys

Ram Shukla

Business Development Manager