Productbrochure Wilcoxon 2018 nu beschikbaar

Logo Wilcoxon

De nieuwe productbrochure van Wilcoxon is nu online te bekijken! De brochure bevat onder andere enkele nieuwe producten waaronder de kosteneffectieve VLL behuizingen, een nieuwe lijn met slimme vibratietransmitters, een aanvulling op het brede aanbod ATEX gecertificeerde vibratiesensoren en HART enabled vibratiesensoren met opties zoals ATEX-certificering.

 

Bekijk brochure »

MachineryMate – draagbare vibratiemeters

Naast nieuwe producten bevat de brochure ook de bewezen succesvolle producten waaronder de MachineryMate-lijn. De draagbare vibratiemeters van Wilcoxon zijn eenvoudig te gebruiken voor het opnemen, analyseren en weergeven van lagercondities. De vibratiewaardes worden door middel van kleuren conform ISO 10816-3 weergegeven waardoor de status van de machine snel zichtbaar wordt. De ingebouwde filterbands zorgen voor een duidelijke weergave van eventuele machineproblemen waaronder onbalans, uitlijningsproblemen en losheid.

Over Wilcoxon

Wilcoxon is wereldwijd een gerenommeerde fabrikant van accelerometers, vibratie sensoren en accessoires voor industriële ‘condition monitoring’ en ‘predictive maintenance’ toepassingen. De sensoren zijn een essentieel onderdeel van vibratie-bewakingssystemen en besparen geld, reduceren stilstand en verhogen de veiligheid in installaties wereldwijd.