Vraag kosteloos het bookazine Vibration aan!

Istec International publiceert haar eerste bookazine: Vibration. In het bookazine lees je vele leuke en leerzame artikelen over vibratiebewaking en vibratiemetingen op roterende machines. Daarnaast bevat het diverse case-studies en artikelen over relevante onderwerpen zoals Functional Safety en SIL.

Het bookazine is ontstaan vanuit onze passie voor het meten, bewaken en analyseren van roterende machines. We hopen je hiermee nieuwe inzichten te geven met betrekking tot deze onderwerpen. Het is niet bedoeld als een handleiding of nieuwe onderhoudsbijbel maar wel als een handzame en mooi vormgegeven kennisbundel. Als expert op het gebied van vibratiemetingen delen we graag onze kennis en ervaringen en daarom bieden we dit bookazine kosteloos aan.

Let op: vanwege de beperkte oplage en vele geïnteresseerden raden we je aan het bookazine snel aan te vragen voordat het te laat is!

Vraag kosteloos je eigen exemplaar aan!

Vul onderstaand formulier in en we sturen je het bookazine zo snel mogelijk toe.

Adresgegevens


Contactgegevens

Eventuele opmerking

Wilt u bijvoorbeeld meerdere exemplaren ontvangen om aan collega's te geven? Of heeft u afleverinstructies? Laat het weten in het opmerkingenveld.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.