Speed

Istec biedt full-service outsourcing voor het implementeren en onderhouden van geavanceerde, SIL gecertificeerde (over)speed-bewakingssystemen, waarbij veiligheid wordt gemaximaliseerd en de beschikbaarheid van roterende machines verhoogd wordt.

 

“De nieuwe full-service standaard voor speed-applicaties”

 

(Over)speed-bewakingssystemen

De meest geavanceerde (over)speed-bewakingssystemen voor roterende machines, voor de perfecte balans tussen veiligheid en machine beschikbaarheid.

Lees meer over (over)speed-bewakingssystemen »

Turnaround service

Full-service turnaround support voor het (los)koppelen, valideren en vervangen van geavanceerde bewakings- en monitoringssystemen en vibratiesensoren.

Lees meer over onze turnaround services »

Machine safety consultancy

Consultancy voor een duidelijker begrip van functional safety en SIL-verplichtingen, en ondersteuning bij het implementeren en onderhouden van geschikte veiligheidssystemen en procedures volgens de machinerichtlijnen.

Lees meer over onze consultancy services »


Kennis en cases

Op ons kennisblog plaatsen we informatieve artikelen en leerzame case-studies met betrekking tot procesinstrumentatie, condition monitoring, trillingsmetingen en machinebewaking.

Nieuw: Vibratietransmitter voor SIL2 applicaties

De ST5484E is een SIL2 gecertificeerde vibratietransmitter voor vibratiemetingen op lagerhuizen en is geschikt voor roterende machines en zuigercompressoren. Met de certificering is de transmitter toepasbaar voor SIL2 applicaties met…