Tools

Voor het kalibreren van sensoren en het testen van de systemen heeft Istec een aantal eigen tools ontwikkeld. Het gebruik van deze tools minimaliseert human errors. Ook dragen de tools bij aan efficiënte, eenduidige tests met duidelijke rapportages.


Download brochure: Istec special products »


IST-101 Frequency Generator

De IST-101 Frequency Generator van Istec International simuleert snelheidssignalen voor de verificatie van snelheidsmonitoring- en bewakingssystemen. De IST-101 onderscheidt zich van de standaard functie generatoren doordat de standaard functie generatoren 3-kanaals besturing niet toelaten, waar de IST-101 dit wel doet. Om deze reden is de IST-101 Frequency Generator voor het meten van overspeed, underspeed en speed acceleratie het meest compleet en gemakkelijk in gebruik.

IST-300 Vibration Calibrator

Voor het bepalen van de nauwkeurigheid bij vibratiemonitoring en -bewakingssystemen is de IST-300 Vibration Calibrator zeer geschikt. Een eenvoudige, batterij gevoede, spanningssimulator maakt het mogelijk om alleen de statische signalen te simuleren, dus de axiale verplaatsing. Voor dynamische acceleratie, velocity en/of radiale vibratie is een functie generator benodigd. De compacte 2-kanaals, batterij gevoede, vibratie calibrator is ontwikkeld op basis van de input van onze field service engineers.

IST-401 Automated Probe Calibrator

Automated probe calibrator - IST-401De IST-401 Automated Probe Calibrator is een volledig geautomatiseerd eddy current probe calibrator. De calibrator wordt gecontroleerd door een laptop of een touch panel. De IST-401 verandert de afstand tussen het doelmateriaal en de probe. De IST-401 geeft een zeer accurate datastroom met een hoge resolutie. De data wordt opgeslagen op de laptop. De IST-401 gebruikt deze data om automatisch probe curves genereren, accurate berekeningen doen en te rapporteren op probe, machine of fabriek niveau.


Ook interessant: