Facts and figures

50+

JAAR ACTIEF

Al meer dan 50 jaar is Istec actief in de industrie. In 1974 is het bedrijf opgericht door Theo Verschuren waarna het in 1996 werd overgenomen door zijn zoon Dé Verschuren. Inmiddels staat sinds 2017 de 3e generatie, Wouter Verschuren, aan het roer van dit sterke familiebedrijf.

1400+

SUCCESVOLLE TURNAROUNDS

In de jaren ‘90 is Istec begonnen met het adviseren en ondersteunen van in-house maintenance-teams en turnaround-teams voor het bewaken en monitoren van kritische roterende machines. Inmiddels hebben wij onze kennis en expertise al bij meer dan 400 turnarounds succesvol toegepast.

1800+

ACTIEVE KLANTEN

Istec streeft naar duurzame relaties en kent een zeer sterke klantloyaliteit. Voor veel van onze klanten verzorgen wij al tientallen jaren de levering van sensoren en systemen en dragen wij bij aan turnarounds en projecten.

1

TOEGEWIJD TEAM

Istec heeft het grootste in-house team van hoog gecertificeerde specialisten op het gebied van vibratie- en speedmetingen met een sterk trackrecord. Het team heeft veel ervaring met vibratie- en speedmetingen en beschikt over alle relevante certificeringen, zoals ATEX, functional safety en ISO 18436-2 CAT IV.