Over Istec

Roterende machines zijn één van de meest kritische onderdelen van industriële processen. Het monitoren en bewaken van deze machines vereist de meest geavanceerde systemen die passen binnen de toenemende eisen van industriële applicaties.

Het is ons vak om de beheersing van deze kritische sensoren en systemen gedurende hun operationele levensduur te ondersteunen; om maximale machinebeschikbaarheid en veiligheid te borgen en nieuwe monitoringsdata en machine-inzichten beschikbaar te maken.

Dé nieuwe full-service standaard

Het gebrek aan snelle en kwalitatieve service is een groeiend probleem voor gebruikers van bewakings- en monitoringssystemen. Vanwege merkgebondenheid, ontoegankelijkheid en gebrek aan lokale aanwezigheid kunnen fabrikanten van deze complexe systemen simpelweg niet de service bieden die eindgebruikers nodig hebben. Istec heeft een toegewijd team van hoog-gecertificeerde vibratie en (over)speed specialisten die lokaal gevestigd zijn voor snelle, toegankelijke en merkonafhankelijke service voor eindgebruikers; Direct contact met de specialist en service wanneer service nodig is.

Marktontwikkelingen: een groeiende behoefte naar expertise

De huidige markt van machinebewaking verandert snel met SIL als belangrijke drijfveer. Deze standaard speelt in de huidige markt een leidende rol voor de veiligheidsmaatregelen van industriële equipment, zowel voor leveranciers als eindgebruikers. Deze tendens gaat samen met toenemende complexiteit van systemen en als gevolg een groeiende behoefte naar expertise.

Tegelijkertijd vragen predictieve onderhoudsstrategieën om meer en betere data. Er ontstaat een spanning tussen de kostprijs en integriteit van data en nieuwe technologieën vinden hun weg naar de markt om op deze spanning in te spelen. Voor machinebewaking en -monitoring blijft gelden dat de integriteit van data een voorwaarde is voor succes.

De toenemende vraag naar service en expertise heeft Istec beantwoord
met dé nieuwe full-service oplossing: Istec Response™.

Lees hier over Istec Response™ »


Kennis en cases

Op ons kennisblog plaatsen we informatieve artikelen en leerzame case-studies met betrekking tot procesinstrumentatie, condition monitoring, trillingsmetingen en machinebewaking.