Over Istec

Istec International is al 40 jaar een begrip in de meet- en regeltechniek. Met vestigingen in Nederland en België voorzien wij klanten over de hele wereld van onze specialistische kennis en adviezen omtrent industriële automatisering. Verder is Istec gespecialiseerd in machinebewaking, inbedrijfnames, periodieke service aan bewakingssystemen, kalibraties en trillingsmetingen.

Kwaliteit

Istec streeft naar hoge klanttevredenheid, optimale ondersteuning en deskundige dienstverlening. Kwaliteit is hierbij een belangrijk onderdeel. Dit uit zich niet alleen in verkregen certificaten, maar ook in bekwame specialisten. Tevens werken wij alleen samen met leveranciers van de hoogste kwaliteit. Zo biedt Istec enkel producten en services waarvan de hoogste kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Toegankelijkheid en beschikbaarheid

Istec gelooft dat kennis en specialisatie toegankelijk en beschikbaar moeten zijn voor haar klanten. Wij streven naar een inzichtelijke organisatie en directe communicatie, zodat de klant snel in contact is met de juiste specialist voor een vraagstuk of applicatie. Het laagdrempelige beleid zorgt voor eenvoudig contact met de juiste persoon en een snelle oplossing als resultaat. De duidelijke rolverdeling binnen Istec draagt bij aan snelle service en support voor de klant. Tevens probeert Istec door het gesprek aan de gaan met de klant de service en support continu te verbeteren.

Verantwoordelijkheid

Bij Istec International gaat men verantwoordelijk te werk. Dit komt niet alleen terug in de advisering en ondersteuning van klanten, maar ook in de gespecialiseerde service in het veld. Deze unieke diensten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis van product en praktijk. Dit maakt Istec een zeer betrouwbaar bedrijf.

Totaliteit

Waar anderen zich focussen op één tak, levert Istec een totaalpakket; van de kleinste automatiseringen tot gehele conditiebewakingssystemen. Van een breed productaanbod met druk-, flow-, temperatuur,- vocht- en volumemeting-apparatuur tot de bijbehorende service en consultancy. Zo bouwen wij instrumentatiekasten, implementeren deze, analyseren de gegevens, geven advies en bieden oplossingen ter ondersteuning van dit advies. Met deze unieke combinatie dragen wij bij aan een stabiel productieproces.


Kennis en cases

Op ons kennisblog plaatsen we informatieve artikelen en leerzame case-studies met betrekking tot procesinstrumentatie, condition monitoring, trillingsmetingen en machinebewaking.