Klantreferenties

Tata Steel

Istec heeft bij Tata Steel een verouderd FT3000 vervangen door een nieuwe 2oo3 SpeedSys 200 overspeed-bewakingssysteem. Door de oude configuratie exact in kaart te brengen hebben onze specialisten alle kernfuncties van het oude systeem kunnen overnemen in het nieuwe systeem. Door maatwerk engineering waren er nauwelijks infrastructurele veranderingen nodig en kon het systeem op dezelfde wijze geïnstalleerd worden als het oude systeem.

Lees klantreferentie »

OCI Terminal

We hebben het engineeringsteam van OCI geholpen met het plaatsen van een vast meetsysteem voor het detecteren van excessieve vibraties in het leidingwerk. Door het in kaart brengen van deze vibraties kan schade voorkomen worden. Daarnaast hebben we een cloud-based oplossing geïmplementeerd waarmee onze specialisten op afstand analyses kunnen uitvoeren op de vibratiedata die door het systeem gedetecteerd wordt. Door middel van remote monitoring en analyse kunnen wij directe toegang tot onze vibratie experts bieden.

Lees klantreferentie »

Teijin Aramid

Samen met CPI hebben we een turn-key oplossing voor twee kritische zuigercompressoren ontwikkeld en geïmplementeerd om de noodzaak voor periodieke shutdowns ten behoeve van inspectie op rider band slijtage op te lossen. Met de RecipSys 200 wordt zeer nauwkeurig en real-time inzicht verkregen over de actuele slijtage van de rider bands waardoor de productiviteit wordt verhoogd en de operationele kosten worden verlaagd.

Lees klantreferentie »

AVR

Met onze full-service benadering hebben we AVR ondersteund bij het selecteren, implementeren en onderhouden van geavanceerde systemen om kritische trillingsdata te verkrijgen. Ons toegewijde team van vibratiespecialisten analyseren maandelijks de gegevens en leveren uitgebreide rapportages voor een effectiever onderhoudsprogramma.

Lees klantreferentie »

BP

Tijdens de turnaround ondersteunden we het on-site team met onze full-service turnaround aanpak, waarbij we de volledige scope van ontkoppelen, vervangen, valideren en het terug in bedrijf nemen van het bewakingssysteem uit handen namen. Ons toegewijde team leverde een consistente kwaliteit van de werkzaamheden binnen de gestelde turnaround-planning.

Lees klantreferentie »

AEB

We hebben het engineers-team van AEB geholpen bij het selecteren van geschikte, hoogwaardige hardware en hebben een turn-key oplossing geboden dat volledig ontwikkeld is voor deze retrofit-toepassing. Onze vibratiespecialisten gebruiken de vibratiedata om diepgaande inzichten in de machineconditie te bieden.

Lees klantreferentie »


Ook interessant: