Klantreferentie: BP

Het wegnemen van de noodzaak om meerdere externe partijen in te schakelen voor het installeren en onderhouden van bewakingssystemen

Uitdaging

Hoe kunnen we het on-site team ontlasten om service en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren op geavanceerde bewakingssystemen tijdens turnarounds? Hoe kunnen we voorkomen dat er meerdere externe partijen nodig zijn om deze belangrijke systemen te installeren en te configureren? En hoe kunnen we de kwaliteit van het werk waarborgen die benodigd is om de veiligheid en beschikbaarheid van de machine te maximaliseren tijdens de hoge werkdruk bij een turnaround?

Oplossing

We zijn begonnen met een inventarisatie en analyse van het huidige systeem waarbij mogelijke tekortkomingen worden geïdentificeerd. Tijdens de turnaround ondersteunden we het on-site team met onze full-service turnaround aanpak (Istec Response™), waarbij we de volledige scope van ontkoppelen, vervangen, valideren en het terug in bedrijf nemen van het bewakingssysteem uit handen namen. Gedurende het gehele project waarborgde ons toegewijde team werkzaamheden van hoge kwaliteit. Binnen de gestelde turnaround-planning hebben we een correcte en nauwkeurige werking van de systemen verzorgd.

Geleverde prestaties

  • Volledige service tijdens de turnaround
  • Validatie en kalibratie van veldinstrumentatie en systemen
  • Responsieve en tijdige levering van diensten
  • Uitgebreide rapportage en systeemstatusinformatie

 

Impact

De service en het onderhoud van deze kritieke systemen maken geen deel meer uit van een algemene scope waarbij de werkzaamheden worden verdeeld over verschillende leveranciers, maar worden nu volledig beheerd door één team van toegewijde experts. Dit verhoogt de consistentie van het werk, verbetert inzicht in de status van componenten en ondersteunt de algehele veiligheid en beschikbaarheid.


Ook interessant:

Impact monitoring bij zuigercompressoren

Dit artikel is onderdeel van de whitepaper: “monitoring mechanical behaviour of reciprocating machinery”. Je kunt de whitepaper hier aanvragen » Impactmetingen worden gebruikt als een betrouwbare methode om excessieve mechanische…