Istec Academy

Door de jaren heen hebben we een sterke focus gehad op het delen van kennis over speed- en vibratiemetingen op roterende machines. De drive om onze kennis te delen hebben we een stap verder gebracht met onze online leeromgeving: de Istec Academy.

Met de Istec Academy willen we studenten en engineers de mogelijkheid bieden om hun competenties op het gebied van speed- en vibratiemetingen op roterende machines uit te breiden. De Istec Academy biedt videocursussen, geschreven cursussen, productcursussen, toegang tot waardevolle documentatie en de mogelijkheid om certificaten te behalen.

Ga naar de Istec Academy »

Istec Vibration Training Category 1+

De Istec Vibration Training Category 1+ is onze online videotraining voor iedereen die geïnteresseerd is in het vergroten van zijn competentie op het gebied van vibratiemetingen en -analyse op roterende machines. De inhoud van deze training is geschreven in overeenstemming met de leidende industriestandaard (ISO 18436-II CAT1). De training behandelt de essentie van vibratie in een reeks video’s en stelt deelnemers in staat om het Istec Category 1+ certificaat te behalen.

Lees verder »


Ook interessant: