Werken bij Istec

Wat wij doen voor onze klanten

Istec is een industriële ontwikkelaar en leverancier van sensoren en meetsystemen. Daarnaast bieden we specialistische dienstverlening op het gebied van meten, monitoren en bewaken van industriële installaties. We zijn met name actief in de chemie, petrochemie en energie.

We zijn er trots op dat we in de markt worden gezien als dé specialist voor speed- en trillingsmetingen. Iedere dag werken we aan het versterken en uitbouwen van deze positie.

Klanten kiezen Istec vanwege onze expertise op specifieke vakgebieden, snelle service en transparante communicatie. We richten ons altijd op kwaliteit én investeren veel in de relatie met de klant. De klanten weten wat ze aan ons hebben en komen terug voor vervolgopdrachten.

Vertrouwen & teamwork

“De mensen die bij Istec werken hebben ieder hun eigen expertise en zijn gemotiveerd om hun werk goed te doen. We werken vanuit vertrouwen en zelfstandigheid, maar zoeken altijd de verbinding met het team.

Uiteindelijk streven we allemaal naar collectief succes.
Eerlijkheid, betrouwbaarheid en loyaliteit zijn dan ook belangrijke pijlers.”

Ruimte voor ontwikkeling

Onze specialisten hebben heel veel kennis en onze klanten bieden ons uitdagende opdrachten. Dat maakt Istec tot een bedrijf waar je kunt leren en je kunt specialiseren. Wil je je kennis nog verder verbreden of verdiepen? Dan bieden we veel ruimte om cursussen en trainingen te volgen.

Wij geloven dat resultaten vanzelf komen als alle leden van het team zich uitgedaagd voelen in de dagelijkse werkzaamheden en de kans hebben zichzelf te ontwikkelen.

Er is altijd iets te vieren

We hechten waarde aan een goed teamverband dus is het goed om elkaar ook eens in een andere setting te spreken dan tijdens het werk. Daarom vieren we wel eens een feestje of organiseren we een gezamenlijke activiteit. Zo is er de jaarlijkse barbecue, maar halen we ook de competitiviteit bij elkaar naar boven tijdens een potje golf of squash.

Op doordeweekse dagen wordt er op kantoor gezamenlijk geluncht: sommigen doen dit in de kantine en anderen strekken buiten even de benen. En is er een jarige? Dan verzamelt het hele team zich in de kantine voor de traktatie!

 

Vacature-alert

Zie jij het zitten om bij Istec te komen werken, maar is er op dit moment geen geschikte vacature? Meld je dan nu aan voor het vacature-alert en we houden je op de hoogte.