Istec breidt productportfolio en diensten uit naar de Duitse markt

Met trots kondigen we aan dat Istec zijn productaanbod heeft uitgebreid om de Duitse markt te bedienen. Naast het bestaande assortiment aan speed-producten biedt Istec nu ook het Meggitt vibro-meter assortiment aan voor vibratiemonitoring en -bewaking op roterende machines in Duitsland.

De producten van vibro-meter staan bekend om de geavanceerde mogelijkheden voor het bewaken en monitoren van vibratie op (kritische) roterende machines. Voortbouwend op jarenlange succesvolle projecten met vibro-meter producten in de Benelux, streeft Istec ernaar om deze industriële oplossingen aan te bieden in Duitsland en te voldoen aan de unieke behoeften van Duitse klanten.

Lees meer over het Vibro-Meter productassortiment »

Istec biedt geavanceerde condition monitoring en field service-oplossingen om onderhoudsteams te ontlasten bij het bewaken van roterende machines. Ons interne team van hooggecertificeerde vibratie-experts van Istec, in combinatie met de geavanceerde vibratiesystemen van vibro-meter, zorgt voor betrouwbare vibratieoplossingen voor industriële applicaties in Duitsland.

“We zijn trots om het vibro-meter assortiment aan ons productportfolio voor de Duitse markt toe te voegen en ons leveringsbereik in deze regio verder uit te breiden,” zegt Wouter Verschuren, CEO van Istec. “We geloven sterk dat de synergie tussen geavanceerde hardware-oplossingen en onze toegewijde diensten ons in staat stelt om Duitse klanten meer veiligheid en controle te bieden over hun kritische roterende machines.”