Vervang de obsolete FT3000 in voor een moderne SpeedSys 200 retrofitoplossing

TE Connectivity (voorheen Jaquet) heeft officieel verklaard dat het FT3000 overspeed-detectiesysteem obsolete is. Als gevolg hiervan zijn reserveonderdelen voor dit systeem niet langer beschikbaar en is het aan te raden om een nieuw systeem te installeren voordat het huidige systeem begint te falen.

Istec biedt een korting aan klanten die ervoor kiezen om hun bestaande FT3000-systeem in te ruilen voor onze moderne retrofitoplossing, SpeedSys 200. Ons team heeft een 1-op-1 vervanging ontwikkeld voor het FT3000-systeem, waarbij de impact op de huidige infrastructuur, inclusief sensoren en bekabeling, tot een minimum wordt beperkt.

1-op-1 vervangingsoplossing

Istec heeft een systeem ontwikkeld dat zowel op een DIN-rail als in een 19 inch rack kan worden geïnstalleerd (zals de FT3000). Omdat de SpeedSys in staat is om signalen van elk type speed sensor te ontvangen, kunnen we klanten een 1-op-1 vervangingsoplossing bieden, met minimale vereiste infrastructuurwijzigingen. Dit betekent dat de installatietijd van het systeem tot een minimum wordt beperkt, evenals de downtime van de machines.

Lees meer over de veroudering van de FT3000 »

Lees meer over de 1-op-1 vervanging van het FT3000-rack »

Hoe het werkt

Istec zal het bestaande FT3000-systeem vervangen door het SpeedSys 200-systeem. Dit systeem omvat de kernfunctionaliteiten van de FT3000 en wordt actief ondersteund gedurende de levensduur. Ons team van specialisten zal het huidige systeem grondig beoordelen en een korting bieden op basis van verschillende factoren, zoals de leeftijd van het systeem, functionele kaarten/modules en andere relevante overwegingen.

Inruilkorting voor FT3000-klanten

Heb je momenteel het FT3000-systeem geïnstalleerd en overweeg je een upgrade naar de geavanceerde SpeedSys 200-configuratie? Maak gebruik van onze inruildeal om de korting te claimen door het onderstaande formulier in te vullen. Een van onze specialisten zal vervolgens zo snel mogelijk contact opnemen om details te bespreken en je te begeleiden gedurende het proces. Maak gebruik van deze gelegenheid om het verouderde FT3000-systeem te vervangen door ons geavanceerde SpeedSys 200 overspeed-bewakingssysteem.