Manometers

Voor drukmetingen met directe weergave van de druk heeft Istec diverse analoge en digitale manometers in het assortiment. Voor zowel het meten van gasdruk en vloeistofdruk hebben we diverse types waarmee druk, overdruk, onderdruk en vacuüm kan worden gemeten.


Manometer (analoog) – MA15

Manometer (analoog) – MA12

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op voor een advies op maat door één van onze specialisten.

+31 (0)252 433 400

Manometers

Drukmeters (analoog)

Wij hebben diverse analoge manometers voor het meten van druk of voor het meten van verschildruk bij industriële processen. Voor beide type metingen zijn verschillende meetinstrumenten beschikbaar waarbij ieder variant geschikt is voor een specifieke toepassing. Zo zijn er onder andere analoge manometers die als specifieke eigenschap hebben corrosie bestendig te zijn, of juist goed te gebruiken zijn bij veel trillingen, of geschikt zijn bij neutrale gassen, et cetera.

Digitale handmanometers

Voor het eenvoudig meten van een druk kan er gebruik worden gemaakt van een handmanometer. Istec heeft diverse handheld meetinstrumenten van Huber Instrumente (voorheen Thommen) waarmee absolute druk, verschildruk en relatieve druk kan worden gemeten met een nauwkeurigheid van 0.05%.

Wanneer een mobiele manometer in een ATEX-omgeving nodig is kan er gebruik worden gemaakt van de HM35 Ex. Dit type is ATEX-gecertificeerd en heeft een makkelijk digitaal display.