Istec organiseert eerste klantendag – Istec Stakeholder Event 2023

Op 13 september organiseerde Istec haar eerste klantendag: het Istec Stakeholder Event 2023. Met een dagvullend programma stonden deze dag vijf trends centraal waar de industriële sector mee te maken heeft en bespraken wij met klanten hoe wij daar met elkaar op kunnen anticiperen. Naast de diverse kennissessies van het Istec-team lag de focus op veel interactie via een discussiepanel en tijdens de sessiebreaks, en door middel van demo-opstellingen konden klanten van dichtbij zien hoe de nieuwste generatie vibratie- en speed hardware functioneert.

5 trends in de industriële sector

Wouter Verschuren, directeur bij Istec, vertelt tijdens het Istec Stakeholder Event welke 5 trends Istec opmerkt op het gebied van machinebewaking en in de industrie in zijn geheel, en hoe wij als Istec daarop anticiperen.

Servitization in de industrie

Dennis van der Steen, senior application consultant bij Istec, vertelt tijdens het Istec Stakeholder Event hoe servitization bijdraagt aan het efficiënt operationeel houden van machines en processen.

Trends en ontwikkelingen bij industriële speedmetingen

Merien Uitterhoeve, product manager bij Istec, vertelt tijdens het Istec Stakeholder Event hoe het speed hardware portfolio van Istec tot stand is gekomen en wat dit voor klanten betekent.

Trends en ontwikkelingen bij industriële vibratiemetingen

Lucas van Ruiten, manager Rotating Services bij Istec, vertelt tijdens het Istec Stakeholder Event hoe Istec met een breed vibratiehardware-portfolio een waardevolle serviceprovider is voor klanten in de Benelux en Duitsland.


Istec Stakeholder Event 2025

In 2025 zal Istec haar tweede Stakeholder event organiseren en als jij als eerste op de hoogte wilt zijn van de datum, het programma, de sprekers, et cetera, meld je dan via onderstaand formulier aan zodat wij je op de hoogte kunnen houden.