Istec start samenwerking met Chauvin Arnoux Ibérica; distributie van SpeedSys productlijn in Spanje, Portugal en Cuba

Istec heeft een partnerschap gesloten met Chauvin Arnoux Ibérica om de productlijn van Istec, SpeedSys, in Spanje, Portugal en Cuba te leveren en ondersteunen. Met deze samenwerking streven beide partijen ernaar de waarde die wordt gegenereerd door roterende machines te maximaliseren door de meest geavanceerde speed monitoring en overspeed bewaking hardware op de Spaanse, Portugese en Cubaanse markt te introduceren.

Over Chauvin Arnoux Ibérica

Chauvin Arnoux Ibérica is de Spaanse tak van de internationale Chauvin Arnoux Groep. Ze zijn marktleider in de productie van elektrische, elektronische en milieu-test- en meetinstrumenten. Chauvin Arnoux Ibérica opereert in de industriële, commerciële en publieke sector.

Voormalige distributeur van Jaquet

Als voormalige distributeur van Jaquet, bekend om hun hoogwaardige tachometers en snelheidssensoren, biedt Chauvin Arnoux Ibérica nu de productlijn SpeedSys van Istec aan. Deze producten, waaronder tachometers en overspeed bewakingssystemen, dienen als uitstekende één-op-één vervangingen voor hun vorige aanbod, wat zorgt voor blijvende betrouwbaarheid en prestaties voor hun gewaardeerde klanten.


Bezoek de website van Chavin Arnoux Ibérica »

Bekijk Istec’s distributeurr netwerk »