Istec start samenwerking met Incosys; distributie van SpeedSys productlijn in Zuid-Korea

Istec heeft een partnerschap gesloten met Incosys om de productlijn van Istec, SpeedSys, in Zuid-Korea te leveren en ondersteunen. Met deze samenwerking streven beide partijen ernaar de waarde die wordt gegenereerd door roterende machines te maximaliseren door de meest geavanceerde speed monitoring en overspeed bewaking hardware op de Zuid-Koreaanse markt te introduceren.

Over Incosys

IncoSys is een gespecialiseerd bedrijf in bewakings-/analysesystemen en roterende machines. IncoSys is actief op het gebied van industriële sensoren die de rotatie meten van stoom-, hydro- en kernenergiecentrale turbines, evenals diesel- en gasmotoren, industriële en spoorwegvoertuigen, en snelheidsregelapparaten gebruikt in schepen.

Voormalige distributeur van Jaquet

Als voormalige distributeur van Jaquet, bekend om hun hoogwaardige tachometers en snelheidssensoren, biedt Incosys nu de productlijn SpeedSys van Istec aan. Deze producten, waaronder tachometers en overspeed bewakingssystemen, dienen als uitstekende één-op-één vervangingen voor hun vorige aanbod, wat zorgt voor blijvende betrouwbaarheid en prestaties voor hun gewaardeerde klanten.


Bezoek de website van Incosys »

Bekijk het distributeursnetwerk van Istec »