Istec start samenwerking met Link Industrial Technologies; distributie van SpeedSys productlijn in Canada

Istec heeft een partnerschap gesloten met Link Industrial Technologies om de productlijn van Istec, SpeedSys, in Canada te leveren en ondersteunen. Met deze samenwerking streven beide partijen ernaar de waarde die wordt gegenereerd door roterende machines te maximaliseren door de meest geavanceerde speed monitoring en overspeed bewaking hardware op de Canadese markt te introduceren.

Over Link Industrial Technologies

Sinds 1998 is Link Industrial Technologies een pionier in procesautomatisering in West-Canada. Met meer dan 17 jaar ervaring in de branche streeft Link Industrial, met teams in Edmonton en Calgary, ernaar de toonaangevende leverancier te zijn van industriële besturingsproducten en -diensten in de regio. Ze zijn gespecialiseerd in oplossingen voor olie- en gasindustrie, chemische fabrieken, pulp- en papierfabrieken en industriële voedingsmiddelen en landbouw. Van meting en analyse tot monstername, stroomregeling en warmtetracing is Link Industrial de voorkeurskeuze voor de automatiseringsbehoeften van West-Canada.

Voormalige distributeur van Jaquet

Als voormalige distributeur van Jaquet, bekend om hun hoogwaardige tachometers en snelheidssensoren, biedt Link Industrial Technologies nu de productlijn SpeedSys van Istec aan. Deze producten, waaronder tachometers en overspeed bewakingssystemen, dienen als uitstekende één-op-één vervangingen voor hun vorige aanbod, wat zorgt voor blijvende betrouwbaarheid en prestaties voor hun gewaardeerde klanten.


Bezoek de website van Link Industrial Technologies »

Bekijk het distributeursnetwerk van Istec »