Istec sluit zich aan bij de Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA)

Istec is recent lid geworden van de Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA). De NWEA is de branchevereniging van de Nederlandse windsector en bevordert de ontwikkeling van windenergie met het oog op een duurzame Nederlandse energievoorziening.

Het lidmaatschap bij NWEA stelt Istec in staat om nauwere relaties aan te gaan met windturbine-eigenaren en windpark-beheerders in Nederland, en toegang te krijgen tot een netwerk van experts uit de industrie. Daarnaast brengt Istec veel kennis met betrekking tot vibratie- en speedmetingen in de vereniging. Als onderdeel van onze toewijding om de windindustrie te ondersteunen zal Istec een gratis licentie per lid verstrekken voor de Vibration Training Category 1+ op de Istec Academy. Ook zal er een webinar worden georganiseerd over de waarde van vibratiemetingen bij wind turbines.

Vibratieanalyse voor windturbines

Istec biedt vibratieanalyse diensten voor windparken, waarmee inzicht wordt geboden in de gezondheid van windturbines. Met Europa’s grootste in-house team van hooggecertificeerde vibratiespecialisten, ondersteunen wij beheerders (exploitanten) en eigenaren van windparken in hun missie om hun windparken op optimale prestatieniveaus te bedienen.

Lees verder: Vibratieanalyse voor windturbines »

WindEurope, Bilbao

Van 22 tot 24 maart is Istec aanwezig op WindEurope (stand: 1-E130) en we kijken uit naar de introductie van onze diensten, vibratie en speed hardware, en het ontmoeten van nieuwe relaties in de windmarkt.

Lees verder over onze beursdeelname »