Istec start samenwerking met A-Tech voor de distributie van geavanceerde bewakingssystemen in Canada

Istec en A-Tech Instruments starten een samenwerking voor de distributie van de Istec productlijn in Canada. Dit is het begin van een gezamenlijke inspanning voor de levering en support van de meest geavanceerde bewakings- en monitoringssystemen voor roterende machines op de Canadese markt.

A-Tech Instruments

Meer dan 30 jaar ervaring met het leveren van zowel speed- als vibratieoplossingen aan klanten, maakt A-Tech de ideale partner om het bereik van Istec’s productportfolio verder uit te breiden met een gedeelde filosofie. Hun brede kennis met betrekking tot het meten van deze kritische parameters stelt A-Tech in staat om de langetermijn support te bieden die klanten mogen verwachten. A-Tech heeft twee kantoren in Canada (Toronto en Montreal) en een groot bereik in de VS.

Speed and rod displacement

De samenwerking omvat de distributie en support van de Istec productlijn, met speciale aandacht voor de nieuwe bewakingssystemen voor twee kritische parameters: speed en rod drop

De SpeedSys 200 is een SIL-gecertificeerd overspeed-bewakingssysteem voor roterende machines dat de kern van bewaking biedt in een compacte architectuur. Lees meer »


 

De RecipSys 200 is een compact rod drop monitoringssysteem voor zuigercompressoren dat real-time gegevens levert van de slijtage van rider bands. Lees meer »