Istec start samenwerking met PREI voor de distributie van geavanceerde bewakingssystemen in Zuid-Afrika

Istec en PREI Instrumentation starten een samenwerking voor de distributie van de Istec productlijn in Zuid-Afrika. Dit is het begin van een gezamenlijke inspanning voor de levering en support van de meest geavanceerde bewakings- en monitoringssystemen voor roterende machines op de Zuid-Afrikaanse markt.

PREI Instrumentation

PREI heeft tientallen jaren ervaring met roterende machines en een brede kennis van speed- en vibratieapplicaties, waardoor ze de ideale partij zijn om klanten van deze systemen te voorzien. Hun expertise in het meten van deze kritieke parameters stelt hen in staat om de langetermijnondersteuning te bieden die klanten mogen verwachten. PREI is gevestigd in Alberton, Zuid-Afrika.

Speed and rod displacement

De samenwerking omvat de distributie en support van de Istec productlijn, met speciale aandacht voor de nieuwe bewakingssystemen voor twee kritische parameters: speed en rod drop

De SpeedSys 200 is een SIL-gecertificeerd overspeed-bewakingssysteem voor roterende machines dat de kern van bewaking biedt in een compacte architectuur. Lees meer »


 

De RecipSys 200 is een compact rod drop monitoringssysteem voor zuigercompressoren dat real-time gegevens levert van de slijtage van rider bands. Lees meer »