Istec start samenwerking met TCL voor de distributie van geavanceerde bewakingssystemen in het VK

Istec is een samenwerking gestart met Turbine Controls Ltd (TCL) voor de distributie van de Istec productlijn in het Verenigd Koninkrijk. Dit is het begin van een gezamelijk inspanning voor de levering en support van de meest geavanceerde bewakings- en monitoringssystemen voor roterende machines op de Britse markt.    

Turbine Controls Ltd (TCL)

TCL, gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk, levert regelapparatuur en biedt engineering services aan turbines. Hun brede kennis van kritische parameters voor roterende machines, zoals speed en vibratie, stelt hen in staat de ondersteuning te bieden die klanten mogen verwachten. Door een lange geschiedenis in het leveren van retrofits voor kritieke roterende machines, is TCL de ideale partij om klanten te voorzien van geavanceerde bewakings- en monitoringssystemen.

Speed and rod displacement

De samenwerking omvat de distributie en support van de Istec productlijn, met speciale aandacht voor de nieuwe bewakingssystemen voor twee kritische parameters: speed en rod drop

De SpeedSys 200 is een SIL-gecertificeerd overspeed-bewakingssysteem voor roterende machines dat de kern van bewaking biedt in een compacte architectuur. Lees meer »


 

De RecipSys 200 is een compact rod drop monitoringssysteem voor zuigercompressoren dat real-time gegevens levert van de slijtage van rider bands. Lees meer »