Istec start samenwerking met Toshbro Controls; distributie van SpeedSys productlijn in India

Istec is een samenwerking gestart met Toshbro Controls voor de distributie en support van de Istec SpeedSys productlijn in India. Met deze samenwerking streven beide partijen naar maximale waardegeneratie van roterende machines door het meest geavanceerde overspeed-bewakingssysteem aan de Indiase markt te introduceren.  

Toshbro Controls

Toshbro Controls is gevestigd in India, met een lokale aanwezigheid in het hele land, en is sinds de oprichting in 1948 uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in het leveren van effectieve oplossingen voor procesmeting en -regeling.

Speedmetingen en overspeed-bewaking op roterende machines vormen een belangrijk deel van de kern van het bedrijf, wat Toshbro in staat stelt om klanten te voorzien van de Istec SpeedSys productlijn, inclusief support, engineering (retrofits), systeemintegratie en -testen, installatie op locatie en commissioning.

Jaquet FT3000

Toshbro heeft een lange geschiedenis met de Jaquet-productlijn voor speedmetingen en overspeed-bewaking, waaronder het breed geïmplementeerde overspeed-bewakingssysteem: FT3000. Nu SpeedSys een 1-op-1 vervanging biedt voor de verouderde FT3000, is het toevoegen van SpeedSys aan hun productassortiment een logische volgende stap om hun klanten geavanceerde overspeed-bewaking te blijven bieden.

SpeedSys

De samenwerking tussen Istec en Toshbro Controls omvat de distributie en support van de Istec SpeedSys productlijn.

De SpeedSys 200 is een SIL-gecertificeerd overspeed-bewakingssysteem voor roterende machines die de kern van bewaking biedt in een compacte architectuur. Lees meer over de SpeedSys 200 »