Bestellen bij Istec

Istec biedt een breed scala aan oplossingen van gerenommeerde merken als Jaquet, Vibro-Meter (Meggitt), Mütec, Fischer, Metrix en Envea voor al uw applicaties. Een groot aantal producten zijn te vinden op de productpagina of merkpagina van Istec. Er zijn verschillende manieren om het bestelproces voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Online via onze webshop

Istec biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig online een order te plaatsen. Dit kan via onze webshop op shop.istec.com. Hier vindt u een groot aantal oplossing voor verschillende applicaties.

Mail

U kunt een order versturen via de mail door deze naar mail@istec.com te sturen. Hierbij is het belangrijk dat u de productcode of productnaam vermeldt zodat het duidelijk is om welk product of productvariatie het gaat. Indien hier onduidelijkheden over bestaan kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Verder kunt het contactformulier op de website invullen, waarna er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Telefonisch

Istec is maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op +31 (0) 252 433 400. U wordt direct in contact gebracht met één van onze telefonisten. U kunt vervolgens doorverbonden worden met een specialist op het gebied van uw applicatie. Er is altijd iemand beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.


Ook interessant: