Bestellen bij Istec

Istec biedt een breed scala aan oplossingen van gerenommeerde merken als Jaquet, Vibro-Meter (Meggitt), Fuji, Mütec, Fischer, Metrix en Envea voor al uw applicaties. Een groot aantal producten zijn te vinden op de productpagina of merkpagina van Istec. Er zijn verschillende manieren om het bestelproces voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Online via Industores.comonline bestellen

Istec biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig online een order te plaatsen. Dit kan via onze webshop: Industores. Hier vindt u een groot aantal oplossing voor verschillende applicaties.

Industores is een online industriële shop-in-shop, gecreëerd voor wereldwijde ondersteuning van kwalitatieve industriële leveranciers in het aanbieden van hun producten. Met persoonlijke ondersteuning worden bezoekers geholpen met het vinden van het juiste product voor specifieke applicaties. De website biedt duidelijke prijzen en beschikbaarheid, een groot aanbod van industriële sensoren en materialen en persoonlijke en professionele service. Neem een kijkje in de Industores webshop!

Mail

U kunt een order versturen via de mail door deze naar mail@istec.nl te sturen. Hierbij is het belangrijk dat u de productcode of productnaam vermeldt zodat het duidelijk is om welk product of productvariatie het gaat. Indien hier onduidelijkheden over bestaan kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Verder kunt het contactformulier op de website invullen, waarna er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Telefonisch

Istec is maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op +31 (0) 252 433 400. U wordt direct in contact gebracht met één van onze telefonisten. U kunt vervolgens doorverbonden worden met een specialist op het gebied van uw applicatie. Er is altijd iemand beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.


Kennis en cases

Op ons kennisblog plaatsen we informatieve artikelen en leerzame case-studies met betrekking tot procesinstrumentatie, condition monitoring, trillingsmetingen en machinebewaking.