Leveranciers

Wij doen ons best om onze database up-to-date en compleet te houden. Toch niet gevonden wat u zocht? Klik hier om contact met ons op te nemen zodat wij u persoonlijk verder kunnen helpen.

Jaquet

Al meer dan 100 jaar is Jaquet een gevestigde naam op het gebied van toeren-meet en bewakingsapparatuur.

Verder lezen »

Vibro-Meter (Meggitt)

Al meer dan 50 jaar levert Vibro-Meter kwalitatief hoogstaande en betrouwbare instrumentatie. Vibro-Meter biedt complete condition- en performance monitoring en geavanceerde protectiesystemen voor alle roterende machines. De productlijn omvat ook kwaliteitssensoren en transmitters.

Verder lezen »

Wilcoxon

Wilcoxon bestaat al sinds 1960 en heeft zich altijd bezig gehouden met het ontwikkelen en produceren van accelerometers, vibratiesensoren en accesoires voor industriële machinebewaking en predictive maintenance.

Verder lezen »

Envea

Envea (voorheen SWR engineering) ontwikkelt en produceert industriële meetapparatuur voor het meten van flow, snelheid en hoeveelheid, tijdens het transport van vaste stoffen.

Verder lezen »

Fischer

Van drukschakelaar met geïntegreerde display tot de meest complexe regelsystemen, het Fischer programma omvat een groot aantal producten voor evenzovele applicaties.

Verder lezen »

Fuji Electric

Fuji Electric ontwikkelt druktransmitters (verschil-, atmosferische en absolute druk, vloeistof niveau en remote seals), flowmeters, gasanalyzers, recorders, temperatuur sensoren en proces regelaars.

Verder lezen »

Mütec

Mütec is een middelgrote fabrikant van meetwaarde omvormers (19″, railmontage), ultrasone niveau schakelaars en (in-line) vochtmeters.

Verder lezen »

Gefran

De constante focus op technologische innovatie maakt Gefran tot een wereldleider in automation componenten en industriële process control systems.

Verder lezen »

Metrix

Metrix Instrument Co. is gespecialiseerd in condition monitoring technologie en biedt vele trillings- en bewakingssensoren voor een optimale machinebewaking.

Verder lezen »

H&B Sensors

H&B sensors, opgericht in 1978, is een toonaangevende leverancier voor oplossingen op het gebied van gebruiker- specifieke temperatuur, niveau en druk instrumentatie voor zowel veilige als gevaarlijke ruimtes.

Verder lezen »

Istec International

Naast de vertegenwoordiging van diverse wereldwijde leveranciers in de procesindustrie heeft Istec ook diverse producten zelf ontwikkeld die werkzaamheden, metingen en calibraties efficiënter maken.

Verder lezen »

Huber

Huber instrumente AG is één van de leidende bedrijven op het gebied van het ontwikkelen en produceren van drukmeetapparatuur. Huber biedt een breed scala aan hand manometers, druksensoren, kalibrators en meer. De producten worden geproduceerd in Zwitserland.

Verder lezen »

Rüeger

Rüeger SA, gelegen in Zwitserland, is een grote speler op het gebied van temperatuur en druk sensoren met een zeer hoge precisie. Al sinds 1942 houdt Rüeger zich bezig met het ontwikkelen van temperatuursensoren en (gas) druksensoren.

Verder lezen »

Firefly

Firefly is een wereldleider op het gebied van vuurpreventie systemen aan de procesindustrie. Meer dan 40 jaar heeft Firefly zich gespecialiseerd in het maken van gebruiker-specifieke systemen van hoge kwaliteit om de procesindustrie te beschermen tegen vuur -en stofexplosies.

Verder lezen »

Magtrol

Magtrol biedt al ruim 60 jaar een breed scala aan meet- en controle oplossingen, gecombineerd met wereldwijde verkoop en service. Met vestigingen gelegen in zowel de VS als Zwitserland, is Magtrol een wereldleider op het gebied van meetapparatuur.

Verder lezen »

ISOPur

ISOPur ontwikkelt geavanceerde zuiveringssystemen voor hydraulische en smeerolie welke gebruikt worden in industriële machines die maximaal dienen te presteren. ISOPur verbetert continu het zuiveringsproces waarmee de conditie van olie en brandstof beter dan nieuw wordt.

Verder lezen »