Istec start samenwerking met ICS Instrumentation & Control Systems; distributie van SpeedSys productlijn in Zuid-Afrika

Istec heeft een partnerschap gesloten met ICS Instrumentation & Control Systems om de productlijn van Istec, SpeedSys, in Zuid-Afrika te leveren en ondersteunen. Met deze samenwerking streven beide partijen ernaar de waarde die wordt gegenereerd door roterende machines te maximaliseren door de meest geavanceerde speed monitoring en overspeed bewaking hardware op de Zuid-Afrikaanse markt te introduceren.

Over ICS Instrumentation & Control Systems

ICS Instrumentation & Control Systems, opgericht in 1988, is een vertrouwde leverancier voor belangrijke sectoren in Zuid-Afrika, waaronder de Zuid-Afrikaanse elektriciteitsopwekkingsindustrie, de Zuid-Afrikaanse marine, de Zuid-Afrikaanse petrochemische industrie, Zuid-Afrikaanse spoorwegen, papier-, pulp- en mijnbouw, Transnet en havens, commerciële scheepvaart, en de gemeentelijke waterindustrie. Met een sterke inzet voor kwaliteit bieden zij betrouwbare oplossingen op maat van de specifieke behoeften van elke industrie.

Voormalige distributeur van Jaquet

Als voormalige distributeur van Jaquet, bekend om hun hoogwaardige tachometers en snelheidssensoren, biedt ICS Instrumentation & Control Systems nu de productlijn SpeedSys van Istec aan. Deze producten, waaronder tachometers en overspeed bewakingssystemen, dienen als uitstekende één-op-één vervangingen voor hun vorige aanbod, wat zorgt voor blijvende betrouwbaarheid en prestaties voor hun gewaardeerde klanten.


Bezoek de website van ICS Instrumentation & Control Systems website »

Bekijk het distributeursnetwerk van Istec »