Temperatuursensoren van H&B Sensors

Logo HB Sensors

Vanaf februari 2017 zal Istec International het productassortiment van H&B Sensors vertegenwoordigen. H&B Sensors, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is gespecialiseerd in een breed assortiment meetinstrumenten, waaronder temperatuursensoren, sensoren voor niveaumetingen, drukmetingen en flowmeters.

Istec International en H&B Sensors kennen veel overéénkomsten wat een sterke basis is voor de samenwerking. Zo zijn beide bedrijven actief in het ontwikkelen en leveren van meetinstrumenten voor de energie-, chemie-, petrochemie- en bulkindustrie en daardoor bekend met vereiste certificeringen. Net als Istec is H&B Sensors gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen en het leveren van kleine aantallen waardoor Istec haar flexibiliteit kan blijven waarborgen.

Temperatuursensoren

Binnen het assortiment van H&B Sensors valt een ruim aanbod temperatuursensoren (Pt10 / Pt100 / Pt130 / Pt500 / Pt1000) waarvan de meeste producten tevens geschikt zijn voor explosiegevaarlijke omgevingen (ATEX-gekeurd).

Tevens vallen binnen het assortiment diverse temperatuurtransmitters, temperatuurindicatoren (LED / LCD) en thermowells waarvan het merendeel voldoet aan de ATEX-richtlijnen.

Overige sensoren; niveauschakelaars, drukmeters, flowmeters

Naast het brede aanbod voor temperatuurmetingen biedt H&B Sensors ook diverse niveauschakelaars, druktransmitters en flowmeters.

Vragen of interesse?

Heeft u vragen of interesse dan helpen wij u natuurlijk graag. Neem contact op via het contactformulier of bel één van onze specialisten op +31(0)252 433 400.

Over H&B Sensors

H&B Sensors is opgericht in 1978 en gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van oplossingen op het gebied van temperatuursensoren, niveauschakelaars, drukmeters en flowmeters. Zij streven naar een hoge kwaliteit en een breed aanbod sensoren voor uiteenlopende toepassingen waaronder sensoren die geschikt zijn voor de energie-, chemie-, petrochemie- en bulkindustrie.