Case-studies

AVR

Met onze full-service benadering hebben we AVR ondersteund bij het selecteren, implementeren en onderhouden van geavanceerde systemen om kritische trillingsdata te verkrijgen. Ons toegewijde team van vibratiespecialisten analyseren maandelijks de gegevens en leveren uitgebreide rapportages voor een effectiever onderhoudsprogramma.

Lees case study »

BP

Tijdens de turnaround ondersteunden we het on-site team met onze full-service turnaround aanpak, waarbij we de volledige scope van ontkoppelen, vervangen, valideren en het terug in bedrijf nemen van het bewakingssysteem uit handen namen. Ons toegewijde team leverde een consistente kwaliteit van de werkzaamheden binnen de gestelde turnaround-planning.

Lees case study »

AEB

We hebben het engineers-team van AEB geholpen bij het selecteren van geschikte, hoogwaardige hardware en hebben een turn-key oplossing geboden dat volledig ontwikkeld is voor deze retrofit-toepassing. Onze vibratiespecialisten gebruiken de vibratiedata om diepgaande inzichten in de machineconditie te bieden.

Lees case study »


Kennis en cases

Op ons kennisblog plaatsen we informatieve artikelen en leerzame case-studies met betrekking tot procesinstrumentatie, condition monitoring, trillingsmetingen en machinebewaking.