Istec wordt hoofddistributeur van Jaquet speed sensoren in EMEA-regio

TE Connectivity, eigenaar van de Jaquet productlijn, heeft Istec aangewezen als hoofddistributeur van Jaquet speed sensoren in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Een verantwoordelijkheid die goed samengaat met onze expertise en de recente productontwikkeling van SpeedSys. Dankzij tientallen jaren ervaring met de Jaquet-productlijn kan Istec met vertrouwen de verkoop, ondersteuning en inventaris van Jaquet van TE Connectivity overnemen.

Lees hier de officiële verklaring van TE Connectivity (Engelstalig) » 

Istec onboarding

Om een ​​soepele overgang te garanderen hebben we een onboarding pagina aangemaakt. Op deze pagina kunnen klanten van TE Connectivity zich aanmelden voor ons klantenbestand om het bestellen van Jaquet-producten te vergemakkelijken.

Ga naar de onboarding pagina (Engelstalig) » 

SpeedSys en Jaquet speed sensoren

Istec heeft onlangs een SIL-gecertificeerd overspeed-bewakingssysteem gelanceerd; de SpeedSys 200. Dit systeem werkt met elke speed sensor, waaronder de Jaquet speed sensoren. Bovendien maakt het een gemakkelijke retrofit mogelijk van verouderde systemen, zoals de Jaquet FT3000. De Speedsys 200 is wereldwijd verkrijgbaar via ons partnernetwerk.

Lees meer over de SpeedSys 200 » 
Lees meer over de FT3000 rack-replacement »

Support

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina »

Bekijk alle Jaquet obsolete series »